Med Another View kan du nyde dine køb med god samvittighed uden at bekymre dig om skadelig kemi, dårlige arbejdsforhold og overforbrug. Vores kollektion består af tidløse designs i gode miljøvenlige materialer lavet ud fra tre bæredygtige principper: CleanFairRecycle

Kollektion

Materialer

another-view-sustainable-living-blankes-recycled-wool

REcycled uld

Recycled uld indgår i alt vores strik. Det gode ved recycled uld er, at det kan laves blødt og lækkert, samtidig med at fremstillingsprocessen har en meget lav CO2 udledning. Recycled uld er primært lavet af garnrester fra garnproduktion og aflagt striktøj, der trevles op, farves og spindes til nyt garn. Du er derved med til at mindske spild og giver nyt liv til gamle klæder når du vælger recycled uld fremfor nyproduceret uld.

Another-View-sustainable-fashion-living-eucalypsus-lyocell

Lyocell

Lyocell et et at de mest miljøvenlige materialer til dato. Lyocell er nærmest et perfekt materiale, der føles som en blanding af bomuld og lækker silke – så blødt at du næsten ikke mærker, at du har det på. Det er udviklet af hurtigtvoksende og selvforsynende eucalyptus, bøge-  og nåletræer. Det er kun FSC-mærket træ, der bruges. Træerne er selvforsynende med vand. Så fordi de bare vokser derud af, af sig selv, mindskes vandforbruget og brugen af kemikalier betydeligt. Samtidig er Lyocell antibakteriel, så du behøver ikke at vaske tøjet så ofte, men kan nøjes med at hænge det til udluftning. Flere af vores kjoler, skjorter og T-shirts er lavet af Lyocell.

familieejet produktion i Italien

Vores kollektion er produceret på 2 nøje udvalgte familieejede steder i Italien. Her overholder de EU’s gode, etiske arbejdsregler og har en stolthed omkring slutproduktet, samt stor respekt og omtanke for miljøet. Vi har et tæt samarbejde med familierne, så du kan have god samvittighed over de forhold, som dit tøj er produceret under. Her er der fx ingen restfarve, der løber ud i floden og skaber forurening. Farvningsprocessen sker i et lukket system, så al farve og vand genbruges. Transporten hjem til Danmark er kort sammenlignet med produktion i Østen, så COudledningen er også lav. Derudover producerer vi primært efter ordre, for at minimere spild af ressourcer og overproduktion.

Se preordre styles

vores Bæredygtige Principper

Se varer med recycled uld

Another View vil forbedre og innovere mode- og tekstilbranchen ved at se på kollektion, produktion og salg på en mere bæredygtig måde.

“Vi gør det fordi vi ikke kan lade være”

På alle niveauer vil vi have mere fokus på kvalitet, genanvendelighed, kemifri tekstiler, etik og glæde. Derved gør vi det nemmere for dig at gøre en forskel ved dit køb.

VORES PRINCIPPER

Vores kollektion er lavet ud fra tre bæredygtige principper: CleanFairRecycle

Se video om bæredygtighed
Another-View-Sustainable-Fashion-Living-Logo-Clean

Ingen brug af skadelige kemikalier og miljøvenligt

Another-View-Sustainable-Fashion-Living-Logo-Fair

Produceret i Europa under gode arbejdsforhold

Another-View-Sustainable-Fashion-Living-Logo-Recycle

Skabt med genanvendelige materialer

Another-View-Sustainable-Fashion-Living-Dorthe-Brøgger-Mette-Groth-Interview

Se interview med vores designduo om bæredygtighed

Bæredygtighed handler både om de sociale forhold, hvor tøjet bliver produceret, om brugen af tøjet og om miljøet. Se interviewet med vores designduo Dorthe Brøgger og Mette Groth, der fortæller om Another View i et interview med Clean Clothes Campaign.

ANOTHER VIEW FORMES AF:

Dorthe Brøgger: Konceptudvikler | Kommunikation
Mette Groth: Designer | Produktion
Marianne Skovgaard Hansen: Bestyrelsesmedlem
Mette Stuhr: Bestyrelsesmedlem | Bestyrelsesformand
Pia Ravn Dyhr: Forretningsudvikler | Bestyrelsesmedlem
Gitte Bôse Anand: Marketing | Bestyrelsesmedlem | Næstformand
Susanne Juhl Olsen: Finans